YÜKSEL KÜÇÜK - OKUL MÜDÜRÜ

Yüksel KÜÇÜK - MÜDÜR

1969 Yılında Elazığ´ın Maden ilçesinde doğdu. İlkokulu Elazığ Maden Namık Kemal İlkokulunda, Ortaokulu Elazığ Maden Ortaokulunda, Liseyi Elazığ Gazi Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. 1998 yılında Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Metal Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Öğretmenliğe 1999 yılında Kayseri Tomarza Endüstri Meslek Lisesinde başladı. Aynı okulda 2000 yılında Müdür Yardımcısı 2004 yılında da Müdür Başyardımcısı olarak devam etti. 2014 yılında idareci rotasyonu ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi METEM´e Müdür Başyardımcısı olarak atandı. 2014-2019 Yılları arasında Tomarza MTAL de Okul Müdürü olarak görev yapmıştır. 19.07.2019 tarihinde okulumuzda göreve başlamıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.